ÎNTREBĂRI FRECVENTE

1. Pot adăuga, anula un produs din comanda finalizată?

Da, puteți adăuga sau anula produse din comanda dumneavoastră, în maxim 24 de ore de la plasarea comenzii. Aveți opțiunea de a ne trimite un e-mail la adresa [email protected], cu numărul comenzii sau numele pe care s-a plasat comanda și ce anume doriți să modificați sau să ștergeți

Puteți face același lucru și telefonic.

2. Ce ar trebui  fac dacă am plasat o comandă, dar nu am primit e-mail-ul de confirmare?

E-mail-urile de confirmare sunt trimise automat, după ce au fost validate de unul din operatorii nostril. În cazul în care nu l-ați primit avem rugămintea  verificăți și în secțiunea spam.

Este de asemenea posibil să fi introdus o adresă de e-mail greșită. În acest caz, te rugăm să ne contactezi și vom verifica împreună. Dar, înainte de toate, vă rugăm să vă asigurați că ați deschis mai întâi folderul spam.

3. Unde este comanda mea?

Se poate urmări comanda dacă vă conectați pe contul de pe site în secțiunea CONTUL MEU.

4. Cum funcționează procesul de expediere?

Comenzile noastre sunt realizate în termen de 4-5 zile lucrătoare în funcție de volumul comenzilor.

Comenzile sunt livrate în toată țara de către firma de curierat în 2-10 zile lucrătoare din momentul expedierii comenzii. Dacă nu ești la adresă în ziua respectivă se poate reprograma livrarea pentru a doua zi. În cazul în care nu poate fi livrat la adresa dvs. aveți la dispoziție 5 zile lucrătoare pentru a-l putea ridica de la depozitul firmei de curierat.

Costul de livrare variază, se calculează la momentul finalizării comenzii, după introducerea datelelor de locație.

5. Există posibilitatea să returnez produse?

Cumpărătorul are dreptul de a anula contractul în termen de 14 zile de la achiziția produselor. Te rugăm să ne contactezi pe [email protected] sau telefonic, iar noi îți vom oferi toate detaliile legate de retur. Apoi ai la dispoziție 15 zile să ne trimiți produsele prin curier.

6. Am primit un alt produs

În cazul în care ați primit un produs greșit vă rugăm să ne notificați imediat și să atașați și o fotografie cu produsul greșit, alături de numele dumneavoastră și numărul comenzii. Vom verifica imediat și dacă a fost făcută o greșeală, vă vom trimite produsul corect sau vă vom returna suma aferentă comenzii.

7. Lipsesc unul sau mai multe produse

Dacă lipsește un produs din comanda pentru care ai plătit, te rugăm să ne notifici imediat. Vom verifica cu atenție comanda dumneavoastră și în cazul în care a fost făcută o greșeală, vă vom trimite produsele lipsă cât mai rapid.

8. Cum pot  plătesc o comandă?

ONLINE CU CARD BANCAR: Poți să plătești și cu cardul bancar. În acest caz, selectează metoda de plată din coșul de cumpărături și urmează ceilalți pași.
Dacă ați ales metoda de plată „Online prin card bancar“ este necesar să completați un formular cu informațiile despre cardul dumneavoastră în pagina securizată a procesatorului de plăți.
Important de știut – Pentru plățile prin card bancar nu este perceput niciun comision!

9. Care este diferența dintre ceară de soia și cea de parafină?

CEARĂ DE SOIA

Lumânările din ceară de soia provin din ulei de soia hidrogenat, aceeași sursă ca și tofu. Ceea ce, teoretic, o face o resursă mai durabilă, excelentă pentru cei care doresc să trăiască stilul de viață vegan / vegetarian. Ceara de soia arde curat, nu lasă urme de funingine pe pereți și are o abilitate frumoasă de a purta un miros. Ceara de soia este netoxică, făcând-o mai bună atât pentru mediu cât și pentru sănătatea ta!

CEARĂ DE PARAFINĂ

Ceara de parafină este de fapt produsă pe bază de petrol și este creată folosind țiței. Țițeiul este cunoscut și sub denumirea de combustibil fosil care este extras din pământ. La nivel molecular, țițeiul este un amestec de hidrocarburi care a fost creat din descompunerea plantelor și animalelor care au trăit sub apă cu mulți ani în urmă. Odată extras, țițeiul este trimis la rafinării unde este apoi transformat în produse finite, cum ar fi uleiul de lubrifiere. Din procesul de rafinare a uleiului se creează ceruri de parafină.

10. Ce este ceară de soia și de ce este utilizată în lumânările parfumate?

Ceara de soia este un produs natural derivat din porumb sau soia, utilizat în lumânările parfumate pentru că este durabilă, arde curat și nu conține substanțe toxice.

11. Care sunt avantajele utilizării cerii de soia în lumânările parfumate în comparație cu alte tipuri de ceară?

Avantajele utilizării cerii de soia în lumânările parfumate includ faptul că este un material ecologic și regenerabil, arde mai curat decât alte tipuri de ceară și are o durată de viață mai lungă.

12. Ce tipuri de arome sunt disponibile în lumânările parfumate din ceară de soia?

Lumânările parfumate din ceară de soia sunt disponibile într-o gamă largă de arome, de la fructate și florale, la lemnoase și condimentate.

13. Ce măsuri de siguranță trebuie luate în timpul utilizării lumânărilor parfumate din ceară de soia?

În timpul utilizării lumânărilor parfumate din ceară de soia, este important să le plasați pe o suprafață plată și stabilă, să le păstrați la distanță de obiecte inflamabile și să nu le lăți nesupravegheate. De asemenea, este important să tăiați fitilul la o lungime de aproximativ 1 cm înainte de fiecare utilizare și să nu lăți lumânarea să ardă timp îndelungat.

14. Cum se curăță reziduurile de ceară de soia după arderea lumânării?

Reziduurile de ceară de soia se pot îndepărta ușor cu ajutorul unui șpaclu sau a unui șervețel de hârtie. De asemenea, recipientele pentru lumânări pot fi curățate cu apă caldă și săpun.

15. Ce alte ingrediente sunt utilizate în lumânările  parfumate din ceară de soia și care sunt avantajele acestora?

Alte ingrediente utilizate în lumânările parfumate din ceară de soia includ uleiuri esențiale și coloranți naturali, care pot avea beneficii pentru sănătate și pot contribui la un parfum mai natural și autentic.

16. Cum afectează mediul înconjurător arderea lumânărilor parfumate din ceară de soia?

Arderea lumânărilor parfumate din ceară de soia are un impact redus de carbon asupra mediului înconjurător în comparație cu lumânările din alte materiale, deoarece ceara de soia este un produs natural și regenerabil.

17. Care sunt avantajele lumânărilor parfumate din ceară de soia față de lumânările parfumate din alte materiale?

Avantajele lumânărilor parfumate din ceară de soia față de lumânările parfumate din alte materiale includ faptul că ceara de soia este un material natural și ecologic, arde mai curat și mai lent și produce un parfum mai autentic.

18. Cum pot fi păstrate și depozitate corect lumânările parfumate din ceară de soia pentru a le menține proaspete și calitative?

Pentru a păstra lumânările parfumate din ceară de soia proaspete și calitative, este important să le depozitați într-un loc răcoros și uscat, departe de lumina directă a soarelui. De asemenea, este important să le păstrați în ambalajul original sau într-un recipient închis ermetic pentru a preveni decolorarea sau topirea.