sustenabilitate - charlier

SUSTENABILITATE

Sustenabilitatea este capacitatea de a exista și de a dezvolta cu grijă și în mod responsabil, fără a epuiza resursele naturale pentru viitor.

Conceptul de sustenabilitate este alcătuit din trei piloni: economic, social și mediu — cunoscut și în mod informal sub numele de profituri, oameni și planetă.

La Charlier Concrete Candles suntem dedicați să oferim produse premium de calitate, cu un design elegant și atrăgător, dar fără a face compromisuri în ceea ce privește impactul nostru asupra mediului. Suntem conștienți de impactul asupra mediului înconjurător și ne străduim să oferim produse ecologice, folosind ambalaje și materiale de transport reciclabile sau reutilizabile și reducând la minimum utilizarea de plastic.

Sustenabilitatea este unul dintre valorile noastre fundamentale și reprezintă forța motrică din spatele fiecărei decizii pe care o luăm. Ne străduim să utilizăm doar materiale durabile și sustenabile în procesul nostru de producție, și să minimizăm impactul asupra mediului. De asemenea, ne străduim să sprijinim comunitățile locale prin parteneriate cu producători și furnizori locali pentru a reduce impactul nostru asupra mediului și pentru a contribui la economia locală.
Prin achiziționarea produselor noastre, clienții noștri nu numai că obțin produse de înaltă calitate, ci și contribuie la protejarea mediului înconjurător și la sprijinirea comunităților locale. Suntem mândri să fim o companie sustenabilă și să împărtășim aceste valori cu clienții noștri.
Din punct de vedere economic Charlier Concrete Candles redirecționează anual 3,5% din impozitul pe microîntreprinderi. În fiecare an vom alege o altă cauză socială astfel încât să acoperim cât mai multe domenii aflate în necesitate.
Ne-am ales punctul de activitate într-o zonă rurală, atât din punct de vedere emoțional (casa părintească și terenul copilăriei noastre), cât și din punct de vedere social. Încercăm să oferim cât mai multe locuri de muncă locuitorilor comunei de nici 2000 de oameni.

Din punct de vedere al respectării mediului înconjurător, orice decizie luată în cadrul companiei Charlier Concrete Candles pornește de la atenția față de mediu:

sustenabilitate - charlier
  • Manufacturarea recipientelor în regie proprie, fără a fi necesară importarea lor din alte țări îndepărtate.
  • Folosim ceară naturală - amestec de ceară de soia și cocos. Este o alegere natural, ecologică și provine din surse regenerabile.
  • Fitilurile sunt realizate din fire de bumbac natural împletite cu fire de hârtie și acoperite cu ceară naturală de soia. Seria de fitile emite o cantitate redusă de fum și funingine. Fitiluri cu autotundere care reduc sau elimină carbonul (elimină apariția ciupercilor).
  • Nu folosim produse de plastic în ambalarea lumânărilor noastre.
  • Oferim serviciul de reumplere pentru a elimina aruncarea recipientelor după folosire.
  • Cutia de ambalaj este realizată din lemn și poate fi refolosită pe post de cutie de depozitare.
  • Parfumurile noastre sunt netestate pe animale, fără OMG, fără parabeni, Vegan friendly