Povestea noastră

În spatele afacerii stă o lungă cercetare a materialelor regenerabile, cu scopul de a crea produse cât mai naturale și eco-friendly.

Pentru a obține un design minimalist, am început să creăm propriile recipiente din beton, un material ce reprezintă simbolul durabilității și rezistenței. Ne-am stabilit afacerea de familie în Buzău, locul unde cele trei femei din spatele brandului Charlier Concrete au crescut și au trăit amintiri deosebite alături de cei dragi, ceea ce oferă companiei o încărcătură senzorială și familială aparte.

Gândită încă de la început în linii sustenabile, povestea Charlier Concrete a devenit realitate dintr-o pasiune cu multă istorie și continuă să inspire frumusețe și durabilitate produselor sale. Charlier Concrete Candles înseamnă mult mai mult de atât – este o trăire în sine!

Povestea noastră

În spatele afacerii stă o lungă cercetare a materialelor regenerabile, cu scopul de a crea produse cât mai naturale și eco-friendly.

Pentru a obține un design minimalist, am început să cream propriile recipiente din beton, un material ce reprezintă simbolul durabilității și rezistenței. Ne-am stabilit afacerea de familie în Buzău, locul unde cele trei femei din spatele brandului Charlier Concrete au crescut și au trăit amintiri deosebite alături de cei dragi, ceea ce oferă companiei o încărcătură senzorială și familială aparte.

Gandita inca de la inceput in linii sustenabile, povestea Charlier Concrete a devenit realitate dintr-o pasiune cu multa istorie si continua sa inspire frumusete si durabilitate produselor sale. Charlier Concrete Candles inseamna mult mai mult de atat – este o traire in sine!

povestea noastra - charlier
povestea noastra - charlier

Charlier Concrete este un brand dedicat producerii de lumânări parfumate personalizate și sustenabile, care se integrează armonios în orice stil de viață.

povestea noastra - charlier

Misiunea noastră

Pentru noi, sustenabilitatea nu este doar un cuvânt sau o promisiune goală, ci o valoare profundă care pătrunde în fiecare aspect al afacerii noastre, modelând modul în care ne conducem activitatea și luăm decizii. La Charlier Concrete Candles, susținerea mediului înconjurător și a comunității noastre este la baza tuturor acțiunilor noastre.

Această angajare față de sustenabilitate se manifestă în multiple moduri. Atunci când selectăm materialele pentru produsele noastre, luăm în considerare impactul lor asupra mediului și alegem cu grijă opțiuni care sunt mai prietenoase cu planeta, cum ar fi utilizarea cerii de soia. În ceea ce privește ambalajele și materialele de transport, prioritatea noastră este de a opta pentru soluții reciclabile sau reutilizabile, pentru a contribui la reducerea deșeurilor.

Colecții

Toată gama de produse Charlier Concrete este meticulos realizată manual în România, având la bază ingrediente naturale de înaltă calitate. Lumânările noastre se remarcă prin arderea lor extrem de curată și prin parfumul lor uimitor.

Fiecare recipient al lumânărilor noastre este o creație unică, având dimensiuni și design proprii, ceea ce conferă fiecărei lumânări un caracter special și autentic.