Livrare, retur, reumplere

Livrare în Romania

Livrarea se face în cinci zile lucrătoare după validarea comenzii dumneavoastră prin Cargus S.R.L.

Verificări care trebuie efectuate la livrare

Înainte de a semna bonul de livrare, Clientul trebuie să efectueze următoarele verificări:

Verificați aspectul pachetului(lor).

Verificați starea produselor din interiorul pachetului(elor).

Verificați conformitatea produselor în raport cu bonul de livrare și cu bunurile comandate.

În lipsa oricăror rezerve specifice făcute de către Client, livrarea va fi considerată conformă.

Retur

În cazul în care produsul achiziționat online nu vă convine, vă puteți exercita dreptul de retragere, fără a fi nevoie să vă justificați decizia, până la 15 zile de la primirea produsului în cauză. Solicitarea de retur se va face pe adresa de email [email protected]. Produsul va trebui returnat în forma primită, nefolosit și în ambalajul original.
Nu este posibil să gestionați rambursarea în locația sediului social.

Pentru mai multe detalii, vă rugăm să citiți articolul  „Dreptul de retur” din Termenii și condițiile noastre generale de vânzare.

REUMPLERE

Pentru a putea beneficia de serviciul de reumplere trebuie să trimiteți un mail pe adresa refill@charlierconcrete.ro. Specificați tipul de recipient pe care îl aveți și aroma cu care doriți reumplerea recipientului. Este necesară transmiterea unei adrese de livrare validă cu cod poștal integrat și un număr de telefon valabil. După confirmarea primirii solicitării vă rugăm împachetați cât mai bine recipientul, pe cât posibil în ambalajul original și trimite-ți-l la adresa specificată în mail-ul de confirmare. Costurile de transport și reumplere sunt în sarcina clientului.